Portrætter Fotogtafering

Med passion for følelse og udtryk
#Captureemotions

For mig, handler portræt fotografering ikke kun om hovedbileder med hvid baggrund. Men om at fremstille personen på billedet så både personen selv og dem omkring bedst mulig kan identificere sig med personen, både her og nu, og i fremtiden. Altså, billeder til gemmerne :) 

Når du/I vælger mig til at tage dine/jeres portræt
billeder, er min fornemste opgave at, lave et portræt, som jeres nærmeste omgangskreds kan identificere sig med.
Udover at være identifiserbart, synes jeg også det skal være behageligt for øyet at kigge på igen og igen, og lige præcis derfor, vil jeg også gerne lave jeres portrætter så de lige præcis bliver behagelige for øyet.


Jeg laver helst portrætter udenfor, da det giver et udtryk jeg er helt vild med, men jeg har også et opsættelig studio, og kommer gerne ud for at lave mere enkle og tidløse portrætopgaver.

Portrætfotos med personlighed og styrke

Et godt portrætfoto kan se ud på mange måder. Men én ting er sikkert. Det er fyldt med nærvær og viser noget om dig. Jeg sørger for, at du brænder igennem, og at vi sammen får skabt et flot portrætfoto, du vil glæde dig over. Dit portrætfoto kommer til at stråle af personlighed og stemning. Det er et billede, du kan identificere dig med og som du vil elske at kigge på gentagne gange.


Minder skal foreviges. Det er lige netop det, jeg hjælper med. Et godt foto foreviger de vigtigste minder på den helt rigtige måde. Jeg finder de særlige øjeblikke, indkapsler dem og viser dig det smukkeste i hver situation. Det er smukke portrætter, der er behagelige at kigge på - billeder med sjæl.


Portrætbilleder

Der er mange muligheder med portræt billeder.

Vil du have et personligt portrætfoto, der viser masser af personlighed, og som du stolt kan vise frem til venner og familie? For at skabe en portræt foto fyldt med personlighed, kan du give dig selv et boost ved at medbringe noget tøj, du føler dig godt tilpas i, og et særligt accessory, når du skal fotograferes. Så kommer du nemmere til at føle dig tryg og kan udstråle dit autentiske dig.

Det kan også være et troværdigt portræt til erhverv. Her kan du også forvente, at det ej heller bliver uden lidt personlighed. Et billede der vækker tillid.


Det vigtigste for, at billederne er vellykkede, er at de fremstår ægte og ærlige. Det gør vi bedst ved at skabe gode trygge rammer for fotograferingen, og sammen stile os ind på, hvad du gerne vil vise med dine billeder. Er der en særlig stemning, et særligt udtryk, et særligt kendetegn ved dig, som du gerne vil fremhæve? Det er jeg her for at indfange.


Portrætfotografering med følelse og udtryk

Det er vigtigt for mig at skabe en oplevelse omkring fotograferingen, for det handler netop om at skabe stemning og udtrykke følelser gennem billedet. Jeg mener, at et godt portræt handler om meget mere end at fange dit ansigt på en kedelig baggrund. Der skal mere til.

Når du får taget billeder hos mig, er målet at fange din naturlige og flotte udstråling. Du skal kunne genkende den person du er på billedet både, når du kigger på det i dag, og i fremtiden.

Det er billeder til gemmerne. Billeder du er oprigtigt glad for og kan kigge på med stolthed og varme.


Fotograferingen kan foregå både inde og ude, men jeg anbefaler en udendørs session, for at få et helt særligt udtryk frem i billederne, som jeg godt kan lide. De udendørs omgivelser bringer noget ind i billedet, som er sværere at få frem i et studio.


Jeres nærværende portrætfotograf

Som jeres portræt fotograf vil jeg have stort fokus på at skabe en stemning, I føler jer godt tilpas i.

Jeg har en menneskelig og humoristisk tilgang til jeres dag. Afslappet, rolig og med et smil på læben. Det er min vej ind til at skabe naturlige og flotte portrætfotos, hvor man kan mærke smilet og glimtet i øjet. I skal have den bedste dag med fotografering, det er nemlig sådan, at vi sammen skaber helt fortryllende billeder.


Jeg går op i at levere god kundeservice, og ønsker at tage hånd om jeres ønsker til fotograferingen.

I kan altid være sikre på at få billeder i høj kvalitet fyldt med følelser og udtryk.


Portræt fotografering til mange anledninger

Et godt portrætfoto kan fryse minder for livet, så de nemt kan genkaldes og mindes påny. Det er aktuelt i mange forskellige situationer, og kan for alvor hive gamle minder frem, der kan skabe glæde. Det kan være, at du ønsker at forevige store og betydningsfulde øjeblikke fra fest eller dit daglige liv. Jeg vil finde frem til de små detaljer og forevige minder, du ikke vil være foruden. Det kan være til brylluppet, billeder af dine børn, familieportrætter eller et stærkt portræt af dig som enkeltperson. Uanset hvilken anledning, du ønsker billeder til, vil jeg sørge for at bringe det smukkeste frem i hvert enkelt ansigt og situation.

Til bryllupper vil et billede fyldt med stemning fra vielse, festen, brudevals eller lignende være en prioritet for mange. Jeg hjælper med at skabe de smukkeste billeder af brudeparret og kreere sjove minder fra bryllupsfesten.

Når du vælger at få taget billeder af dine børn eller jer som familie, giver det gode minder for livet. Det er en mulighed for at bevare uerstattelige minder fra flere perioder af barndom og opvækst.

Du kan også vælge at få et kraftfuldt portrætbillede af dig som enkeltperson, for at få et højkvalitetsbillede, der styrker din personlige fremtræden.


Jeg vil gøre mit bedste for at bringe et ægte og ærligt billede frem, som du kan genkende dig selv i.