#Captureemotions

Bryllup

Som Bryllupsfotograf, elsker jeg at fange små og store øjeblikke, der senere er med til hjælpe jer med at huske dagen, lige som den var.

Jeg kommer med en masse godt humør, og vil gøre mit yderste for at jeres dag, bliver endnu bedre.

Sammen planlægger vi dagens forløb, og hvilke billeder i ønsker skal tages.

 

Slidshowvideo af jeres Bryllupsbilleder

Her er et eksempel på en Slideshowvideo af Stinna og Lausts bryllupsbilleder.
Det er en sammenslutning af de vigtigste billeder, af jeres historie, men kun et udsnit af de billeder i får færdig tilsendt.

En bryllupsfotograf giver jer de smukkeste minder

Bryllupsdagen vil være en eventyrlig dag, som I for evigt gerne vil huske.

Vi menneskers hjerner er bare ikke så fantastiske til at huske detaljer og øjeblikke, uden at blive mindet om det visuelt en gang imellem. Det er præcis det, jeres fotograf til bryllup kan sørge for. Billeder der vækker minder og fører jer tilbage til dagen, hvor I gav hinanden jeres ja.

For ikke at tale om jeres smukke formelle bryllupsbilleder taget på lokation. Hvor formelle eller skøre bryllupsbillederne skal være, bestemmer I. Ligeledes lokationerne. Det er jeres kærlighed og jeres liv sammen, der skal fanges i billederne.

Professionel bryllupsfotografering indkapsler jeres kærlighed

En bryllupsdag er fyldt med det ene smukke eller sjove øjeblik efter det andet. Det er en helt særlig dag med de store følelser blottet. Både hos brudeparret, men også hos gæsterne.

Alle har set frem til dagen og alle har forberedt sig. Stemningen er spændt, forventningsfuld, glad og festlig.

Men jeres bryllupsdag er så fyldt op af øjeblikke og situationer, så I umuligt kan huske alle.

Her kommer jeg som bryllupsfotograf ind og kan fange det hele. I kan efterfølgende finde billeder af øjeblikke fra dagen, i jeres bryllupsalbum. Detaljer og øjeblikke som I faktisk havde glemt. Til I kigger på billederne. Det er noget af det mest tilfredsstillende at kunne, som bryllupsfotograf.

Den glade kærlighedsfyldte stemning i mine billeder vil være til at føle, bare ved at kigge på billederne.


Hvorfor vælge en professionel bryllups fotograf?

Når I skal vælge en fotograf til jeres bryllup fotografering er det virkeligt en tillidssag. Dagen kan ikke gøres om. Desværre har man hørt om par, der har fået dårlige billeder fra deres bryllup. Både de formelle på lokation eller festbillederne. Det er en skam for selvom man altid har minderne, så står de tydeligere, når man kan se dem på billeder. Der kan være flere grunde til dårlige billeder - det kan være teknisk eller måske fotografens ringe evne til at se de vigtige motiver.

Som professionel fotograf med mange års erfaring, både i bryllupsbilleder og portrætbilleder kan jeg nemt og hurtigt spotte, hvad der er vigtigt og hvad der ikke er helt så vigtigt. F.eks. så er et hurtigt anerkendende blik og et skulderklap fra svigerfar til svigersøn vigtigere, end et foto af en tallerken med en portionsanrettet lakemoussé.

Man kan sige, at det uperfekte bliver perfekt, når virkeligheden fanges og fremstilles i et billede på den smukkeste måde.

Kvalitet, æstetik og kreativitet vil være til stede i alle mine fotos. Jeg kan godt lide det lidt anderledes og det mest naturlige, som ikke er opstillet. Men jeg kan fotografere alt efter jeres ønsker, samtidigt med, at jeg gerne kommer med inspiration og sjove idéer.


Hvad gør en bryllup fotograf i selve arbejdssituationen?

Først og fremmest vil jeg ikke gøre meget væsen af mig og vil gøre hvad jeg kan, for at være mere eller mindre usynlig.

Jeg laver selvfølgelig en plan over, hvad der skal fotograferes og hvornår. Og ikke mindst, hvad der er vigtigt i de situationer.

Det kan være selve vielsen i kirken, transport fra kirken, de sædvanlige formelle bryllupsbilleder på lokation, receptionen og de forskellige aspekter under selve bryllupsfesten. Som før nævnt sker der så utroligt meget på kort tid på en bryllupsdag. Jeg ved hvad der skal tages billeder af.

Hvad angår lokationerne kommer jeg gerne med forslag, hvis I ikke selv helt ved, hvad der er vigtigt. Anderledes sjove opstillinger er jeg helt med på. Smider mig gerne i en vandpyt for at tage billeder af jer, der hænger i et træ eller kysser et egern. Men den mest personlige lokation kan være stedet, hvor I kan binde et særligt minde til.

I skal bare trygt nyde jeres særlige dag og stole på, at jeg har det overordnede nødvendige overblik, selvom jeg er den usynlige bryllupsfotograf.


Prisen på min bryllups fotografering er mere end fair for jer

Billeder fra brylluppet er vigtige. Derfor er det næsten en menneskeret, at kunne gemme de smukkeste og mest mindeværdige billeder, taget af en professionel fotograf. Fotografering med det bedste udstyr - en bryllupsfotograf med sans for at finde de bedste og mest sigende motiver - teknikken på plads og en fotograf med mange års erfaring. Det lyder dyrt, men det er det ikke.

Min pris er nemlig meget fair uden at jeg går ned på kvaliteten. Det er min stolthed at være blandt de bedste, så kvaliteten er selvfølgelig derefter.

Mit arbejde som bryllupsfotograf indebærer mere end de 6-10 timer jeg er med til jeres vielse og fest. Der er mange billeder, der skal sorteres og redigeres. Lokationen til de formelle traditionelle billeder skal findes og besigtiges først. Jeg skal have lagt en tidsplan for hele jeres dag og aften, så jeg er på forkant med taler, bryllupskage, brudevals og alt det andet, der hører til jeres fotograf bryllup.

Kontakt mig og hør nærmere.