Konfirmation

Konfirmationsbilleder, er vigtige minder, ikke mindst for konfirmanden selv, men også for familie og gæster.

Billederne vil blive kigget på i generationer, og derfor er kvaliteten også vigtig :)
Jeg kan tilbyde billeder, I alle vil værdsætte at kigge på, igen og igen.... 

Konfirmationsbilleder med personligheden i fokus.

Din konfirmand er allerede godt igang med at udvikle den personlighed han/hun vil have som voksen. Det er en spændende tid udviklingsmæssigt. Derfor er det vigtigt at fotografen kan indfange den unges unikke personlighed, så den skinner igennem på de berømte og berygtede konfirmationsbilleder.

For hånden på hjertet - så er der mange konfirmander, der ikke ligefrem elsker at blive stillet op på skænken i stuen. Eller måske bare den akavede situation under fotograferingen.

Men alt dette vil jeg gerne ændre på.


Konfirmations fotograf der også har speciale i portrætfotos.

Det første problem med genertheden og utilfredsheden over sine konfirmationsbilleder, kan jeg nemt afskaffe. Min konfirmationsfotografering vil blive styret af konfirmanden og den unge vil have mulighed for at se og sortere i konfirmationsbillederne, inden beslutningen om de endelige billeder.

Jeg vil altid spotte det smukke i en person og fremhæve det. Så en forsagt og utilfreds teenager vil blive stolt (uden at sige det, selvfølgelig) af portrætterne jeg laver. At den unge selv bestemmer, har alt at sige og det er også på denne måde at personligheden skinner klarest igennem.


Konfirmation fotograf med forståelse for konfirmanden.

Den akavede situation hos din konfirmationsfotograf kan jeg også få tryllet væk. Hos mig skal det være sjovt og fuldstændigt uhøjtideligt at få taget billeder konfirmand. Er den unge utilpas med at være midtpunkt, så er det forståeligt og ikke noget, der gøres et stort nummer ud af. Jeg vil hurtigt opfange det og sørge for at være meget guidende i positionerne og lignende, så konfirmanden ikke bliver forlegen og ikke ved hvad der skal gøres.

Tøj og tilbehør bestemmes af konfirmanden. Opstillinger og lokationer bestemmes også af konfirmanden, hvis det ønskes. Som førnævnt så giver det, det mest autentiske billede af den unge.

Jeg kan ikke love at konfirmanden vil elske billederne, men det er tæt på.


Som din eventfotograf foreviger jeg konfirmationen og festen.

Udover de opstillede konfirmandbilleder kan jeg også tilbyde event fotografering. Det gælder både under selve konfirmationen, konfirmationsfesten og måske enkle fotos under Blå Mandag. Det er op til jer og den unge. Som event fotograf vil jeg sørge for at alle de vigtige minder bliver foreviget. Jeg har øje for de typiske særlige situationer, men også de spontane øjeblikke.

Bestiller I en fotograf til fest, skal I som forældre, bare nyde dagen med jeres barn.

Min eventfotografering vil give jer de smukkeste og mest mindeværdige billeder fra konfirmationen.


Derfor synes jeg at fotograf konfirmation er sjov.

Min passion for fotografering gør mit job til en hobby. Konfirmations fotografering er ikke det nemmeste, for det er teenagere sjældent.. Men at se og fange deres sjove personlighed på den smukkeste eller sejeste måde, er en underholdende udfordring. Jeg er nødt til at følge lidt med i de forskellige trends, så jeg kan hjælpe med forslag eller bare hurtigt fange en konfirmands idé.


I vil kun vinde ved at vælge mig til jeres barns konfirmation fotografering, da jeg både har interessen, evnen og erfaringen til at tage de bedste konfirmationsbilleder.