Familie portrætter

Familie portrætter er billeder der skal kigges på af mange, i lang tid, måske endda generationer. Jeg er meget optaget af, at farver og lys passer, og at stemningen bliver videreformidlet igennem billedet. Jeg kan også godt lide at fange de små øjeblikke, hvor man måske ikke helt er klar over at man bliver fotograferet.

" Behind the scenes "

Fotografier af oplevelser

Her mødes vi på jeres valgte location, og går en tur, holder picnick , eller bare hygger.

Jeg fotograferer øjeblikkene som de kommer, og til sidst, hvor alle er fortrolig med mig, og mit kamera, laver vi lidt opstillede portrætter.

Kontakt mig

Adresse

Evaslundvej 133

9620

Danmark

E-mail
Telefon

Hvorfor få taget et familieportræt?


Når du nu efterspørger familiefotografering eller en familiefotograf, er det nok, fordi du er interesseret i et smukt familieportræt. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have et familie foto eller familie portræt. Muligvis befinder din familie sig i en særlig situation, som du gerne vil forevige ved hjælp af et flot portræt.


Det kan meget vel være, at du ønsker at få taget et foto, hvor bedsteforældrene er med. Fordi du sætter pris på dine forældre og svigerforældre, så ønsker du at have et portræt, hvor alle generationer i familien er repræsenteret. Det vækker nogle dejlige minder, når man senere hen ser portrættet og tænker tilbage på den lykkelige tid, der er skildret i billedet. Jeg har specialiseret mig i portrætter, som gengiver den stemning, der var til stede, da familien hyggede sig sammen.

Et flot familiebillede


Familie fotografering er en del af mit arbejde, som jeg virkelig holder meget af. Det er skønt, når jeg møder en familie, der har valgt et bestemt sted og gerne vil fotograferes. I første omgang tager jeg billeder af nogle vilkårlige øjeblikke, mens familien hygger sig. Når alle har vænnet sig til min tilstedeværelse, så begynder jeg at lave mere opstillede portrætter, hvor jeg guider de enkelte familiemedlemmer. Målet er selvfølgelig at få taget et portræt, der virker naturligt. Det opnår jeg som regel ved at få alle til at slappe af og ikke tænke for meget på mit kamera. Det er det, der resulterer i et flot familiebillede.


Familie billede med sjæl


Jeg medgiver gerne, at det kan virke lidt grænseoverskridende for nogle i familien, at der skal tages et portræt. Vi har alle sammen forskellige holdninger til at blive fotograferet. Den yngre generation er mere afslappet foran et kamera, men det kan være en udfordring for den ældre generation i familien. Derfor har jeg stort fokus på at hjælpe alle til at blive mere fortrolige med mig som fotograf familieportræt.


Et tidløst familiefoto


Jeg synes, det giver et tidløst familieportræt, når familien selv vælger lokationen. Som regel vælger familien et sted, der har stor betydning for alle i familien. Fordi omgivelserne er velkendte, så er det nemmere for alle familiemedlemmer at være afslappede og naturlige. Det siger sig selv, at det er en meget vigtig forudsætning for at kunne fange den rigtige stemning i et portræt.


Familie fotograf


Fordi jeg holder meget af at fotografere familier, er jeg efterhånden blevet kontaktet af mange familier, som ønsker et professionelt familieportræt. For mig er det en stor ære, at jeg for en stund er blevet inviteret ind i en familie. Som fotograf får jeg lov til at fange nogle intime øjeblikke, der fortæller en del om de relationer og den kærlighed, der hersker i familien. Det synes jeg, er et stort privilegium. Jeg gør altid en stor indsats for at fange alle de elementer, der indgår i et smukt foto. Det handler om lys, farver og ikke mindst de nære forhold, der binder en familie sammen.